Har du lyst til å bli med å drive Nord-Europas eldste rockeklubb?


Hulen drives på frivillig basis av engasjerte og musikkinteresserte mennesker. De erfaringene og opplevelsene du får etter å ha jobbet hos oss er verdt langt mer enn tapt skjønnhetssøvn og sofatid.

Det å være frivillig på Hulen gir deg:
- Gratis inngang på våre konserter og arrangement du sent vil glemme
- Du får 140 nye musikkengasjerte medarbeidere og venner
- Inngang på Hulens legendariske internearrangement, kun for våre frivillige.
- Internpriser i baren
- Mulighet for gjestelisteplass på andre konsertsteder i byen

Info om de ulike stillingene:

Artistvert: Som artistvert passer du på artistene, du er deres kontakt når de er på Hulen, og finner løsninger på eventuelle situasjoner som skulle oppstå. Du tar imot artistene, lager mat og kaffe, holder styr på backstageområdet, passer på at konserten går som den skal og at alle koser seg. Du jobber vanligvis to ganger i måneden, men dette kan variere mer eller mindre.

Bar: Som bartender på Hulen jobber man sammen med et barlag, og har oppgaver som å ekspedere kunder, på en hyggelig og effektiv måte i baren og i garderoben. Arbeidstidene i bar er fra 20.30. og til ca 03.30. Barlagene jobber etter en rulleringsliste, og man jobber tre uker på rad, en kveld i uken. Etter disse tre ukene, har man fri i to uker.

Fotograf: Som fotograf hos oss må du ha eget utstyr, og ha litt fotoerfaring fra før av. Du jobber sammen på kveldstid med mange andre hyggelige frivillige, og vaktene dine blir satt opp på fotomøter med alle fotografene, så du får bestemme selv hvilke kvelder du jobber. Våre åpningsdager er torsdag, fredag og lørdager.

Interiør: Denne gruppen jobber med hvordan det skal se ut inni Hulen. Interiør­gruppen har en fleksibel arbeidstid, utenom åpningstider. Man lærer mye nyttig om interiør, maling og får faktisk lov å være med å bestemme over Hulen. Interiør og vaktmester gruppen har et tett samarbeid.

Kokk: i Du har ansvar for innkjøp av mat, og matlaging én gang i uken til ca 60 mennesker. Det er viktig at maten du lager kan spises av alle, det er derfor krav om at maten skal være allergivennlig, og den skal være vegetar. Matlagingen skal gjøres på Hulen, så du trenger ikke eget kjøkken eller utstyr. Som cateringansvarlig lager du også mat til dugnad, det er dugnad på Hulen en gang i måneden. Man kan gjerne være to stykker sammen på denne stillingen.

Plakat: Plakat­gruppen har ansvar for at plakatene blir hengt opp. Alle i gruppa har en fast dag i uka de går med plakater, og er som regel to stykker sammen på runden.

Stagecrew: Stagecrew har ansvar for at utstyret til artistene kommer på plass på scenen, stå scenevakt under konserten å se at alle har det bra, og så rydde ned utstyr etter konsert.

Vakt: Arbeidsoppgaver man har som vakt kan blant annet være å sitte i døren, streife i lokalet, rydde glass og ha en oversikt på at alle har det bra på Hulen. Gjennom hele kvelden rullerer vaktlaget mellom de ulike oppgavene. Du jobber sammen med et fast vaktlag, og arbeidstidene er fra 20.30 til ca 03.30. Vaktlagene jobber etter en rulleringsliste, og man jobber tre uker på rad, en kveld i uken. Etter disse tre ukene, har man fri i to uker.

Vaktmester: Vaktmestrene fikser stort å smått rundt på Hulen. Du får nyttig erfaring og lærdom gjennom de mange ulike praktiske oppgavene dere løser. Denne gruppen har en fleksibel arbeidstid, utenom åpningstider.