BLOMST

Blomst

+Dumpster Divas


  • 22 mars
  • CC: 180,- // Student: 150,-
  • Konsertstart: 21:00
  • Dør: 21:00
Kjøp billetter

BLOMST slipper sitt andre album “Blomst IL” på selveste kvinnedagen 8.mars 2019 via Name Music!

«Blomst IL» er en rett-fra-levra statusoppdatering fra midten av 20-åra som flere vil kjenne seg igjen i. Låtene er levert med en stor dose garasjepunk-energi og dønn ærlige tekster på norsk, fremført av et band som «griper tak i deg fra første riff» og med «en av Norges beste rockevokalister» bak mikrofonen. Med andre ord: fremtiden av norsk rock er i de beste hender med band som Blomst.

Velkommen til «Blomst IL», garagepunkbandet Blomst sitt kommende album. I Blomst IL stilles ingen krav til talent, da sporten er selve livet og ingen er helt klar over hva som er reglene. Vi vet ikke hvordan, men med en god lagånd har vi tro på seier. Det oppfordres til offensivt spill mot normer og regler som forsøker å holde oss tilbake. Vi har hatt en dårlig sesong, men sammen er vi sterke. Det er på tide å reise seg fra benken, bli med på laget, og vinn ditt livs største kamp!

Trondheimsbandet, som ble Osloband, leverer en ekte statusoppdatering fra midten av 20-årene. Tekstene tar tak i temaer som kroppspress, kjærlighet, flinke piker og sorg. Ida Dorthea Horpestad, og resten av Blomst byr på et unikt og ærlig innblikk i hva som foregår bak smilet til en ung voksen.

«Teppet falt da jeg traff midten av 20-åra. Det er så mye penger og makt å hente på å overbevise andre om at de ikke er nok. Det provoserer meg sterkt. Vi skjuler oss bak et glansbilde av et plaster. Her er det bare å rive av, og la det stå til.» - Ida Dorthea Horpestad


Vi er stoka på å kunne annonsere at Dumpster Divas gjør support for Blomst hos oss denne fredagen!

Dumpster Divas er en duo bestående av to samfunnsengasjerte damer somønsker å gjøre verden til en bedre plass – både for dyr og mennesker. Helle Karlsdottir (31) og Trine Duesund Urne (31) møttes for første gang høsten 2015, og etter dette har de spilt i lag. Bandnavnet ble til for å inspirere, skape diskusjon og rette søkelyset mot miljøkampen. De spiller sanger for jorda og menneskerett, og de har et brennende engasjement som smitter over på publikum.

Helle og Trine spiller jordnær og jovial musikk med flotte vokalharmonier. De bryr seg virkelig om det de synger om, og det skinner igjennom på scenen. Siden de begynte å spille sammen i 2016 har de spilt over 40 konserter over hele landet, fra Kristiansand til Lofoten, og spredt sitt klare budskap gjennom musikken. De har fått gode omtaler for musikken sin i norsk musikkpresse, samtidig som budskapet deres har fått mye oppmerksomhet i miljørettede blogger og nettsider. Jentene vrenger virkelig stemmebåndene sine i sin kjærlighet for miljøsaker.

Nå for tiden er de i studio i Bergen, og jobber med det de kaller en “protest-plate”. Denne, som også er jentenes debutalbum, ferdigstilles i løpet av høsten 2019. Før den tid lader de opp sine følgere med 2 singler og en EP via Tik Records. Første singel “Take Me Back To The Sea” slippes 22. mars og er en låt om havet, og hvorfor det er viktig å ta vare på det! Leve Havet!