brt

Blood Red Throne + Deception

+Sublime Eyes


  • 18 jan.
  • CC: 280,- studentpris: 250,-
  • Konsertstart: 21:00
  • Dør: 21:00
Kjøp billetter

Blood Red Throne

Norske Blood Red Throne har et passende navn ettersom de blir referert til som norske death-metal konger. i 2019 vil de feire 21 år og slippet av album nr. 9. Startet av nåværende bandmedlem Daniel "Død" Olaisen som grunnla bandet på 90-tallet mens han spilte med Satyricon er det kanskje ikke tvil på at bandet har mange år og mye erfaring å henvise til.
Bandet har turnert i flere deler av verden både som headlinere og som support. Hvor de har blant annet vært support for: Dimmu Borgir, Enslaved, Suffocation, Cryptopsy bare for å nevne et par. Et par festivaler som er verdt å nevne er blant annet Wacken, Hellfest og Bloodstock + +.

Deception

"Deception" tidligere "Art of Deception" er et norsk death metal band med progressive elementer og trashy lydbilde. Siden 2012 har de spilt utallige headliner, support show og festivaler. For å nevne et par Bloodstock Open Air Festival og Support for Nile & Terrorizer på "What Should Not Be Unearthed Part III" turneen. De har delt sene med band som Kvelertak, Entombed A.D. Blood Red Throne og flere.