1604ch-cometkid13017

Comet Kid (2013-2018)

+Revolt V


  • 16 mars
  • CC: 245,-
  • Konsertstart: 21:00
  • Dør: 21:00
Kjøp billetter

Comet Kid er nå ute på sin siste turné sammen som band, heldigvis får du en sjangs til å se dem en siste gang i Bergen, hos oss på Hulen. De har rukket over mye siden de slapp debutalbumet ”Roots” i 2014. For eksempel har de rukket å bli en stor og svært populær konsertattraksjon. Folkrocken deres er en god blanding av melankolske, soulpregede låter og upbeat, dansbar gladpop – en miks som har gitt dem et bredt nedslagsfelt og en trofast tilhengerskare over hele landet.

De har blitt belønnet med GAFFA-prisen i kategoriene «Årets norske album» og «Årets norske gruppe, og slapp sitt seneste album ”Halley” (2016) til god mottagelse. Albumet ble frontet av singelen ”When I’m Dead”, som fikk tung rotasjon på NRK P3.

Gutta spilte over hundre konserter i løpet av 2015. Utsolgte klubber og konsertlokaler landet over har latt seg rive med av de energiske liveshowene til bandet, som av Highsnobiety ble trukket fram som en av fjorårets mest spennende norske artister. «Bekymringsløst og hjertelig,» skrev de den gangen. Som skapt for en god festivaldag, med andre ord.

Etter den vellykkede utgivelsen «Halley» i 2016 og påfølgende konsertfest på Rockefeller, har Comet Kid turnert land og strand rundt på festivaler og klubber, og gitt ut EPen «Acoustic Sessions» med alternative versjoner av eksisterende låter.

Support: Revolt V:

Revolt V ble unnfanget våren 2015 når fire av gutta «fant hverandre» under en jam på Bekkevoll Ungdomsskole. Allerede høsten 2015 gjorde de sin første innspilling (Enosiophobia) i Audiofarm studio i Ørsta, og de fikk deretter på plass Oliver som trommeslager. Våren 2016 gjorde de ny innspilling i Audiofarm (SprayPaint), og spilte inn sin første musikkvideo (se Youtube).

Høsten 2016 ble EP-en Outdrop innspilt i Audiofarm og Ocean Sound Recordings. Vinteren 2017 spilte gutta inn video til singelen Oh! og EP-en ble lansert. Våren 2017 vant gutta Ung Artist stipendet til Skjervafest 2017, og Musikkprisen 2017! Sommeren 2017 ble en flott festivalsommer og høsten brukes til å forberede album og gjøre ulike spillejobber. Oktober 2017 signerte Revolt V kontrakt med plateselskapet Gygre AS som skal publisere bandets videre utgivelser, og det er også etablert samarbeid med Flan Booking.