47395202 946953432166068 3699180621088686080 o

Random Rock presenterer

Fairy, Killing Jar, Firefight & Bondegaard


  • 01 feb.
  • CC: 100,-
  • Konsertstart: 22:00
  • Dør: 21:00
Kjøp billetter

RANDOM ROCK

Et øvingslokale er mer enn bare et rom hvor man bråker og lagrer musikkutstyr. Det er et sted hvor både musikk og langvarige vennskap blir til. En utvidelse av hjemmet. Et sted hvor kreativiteten kan få løpe løpsk.
Fairy, Killing Jar, Firefight og Bondegaard har alle tre ting til felles; Rock / Metal, øvingslokalet vårt, og det faktum at vi organiserer Random Rock på Hulen. En event som feirer mangfoldet og foreningen både i hvert av våre band og i musikken skapt i øvingslokalet.

FAIRY
Fairy er endelig tilbake på scenen, og det med den samme besetningen som sto bak det kritikerroste albumet
"Vinterverv" (2015).
Fairy er et melodisk rock/metalband fra Bergen, startet i 2007. Musikken til Fairy startet med inspirasjon fra 80-tallets rock og 90- tallets grunge, men har de siste årene blitt tyngre, i retning prog/ metal. De har likevel beholdt sin umiskjennelige melodiøse melankoli. De er nå igjen klar for å trollbinde sitt publikum med sine atmosfæriske og energiske liveshow.
https://spoti.fi/2E05Pco

Killing Jar
Bergensbaserte Killing Jar spiller noe som kan beskrives som nostalgisk alternativ rock, med inspirasjon fra 90- og tidlig 2000- tallets rockescene, kombinert med nyere impulser fra alt-pop og post-rock. Melankoli møter optimisme i dynamiske sanger, som forteller historier om konflikt og et behov for fred og ro i en stressfull tilværelse.
https://www.youtube.com/watch?v=WiRl97BHmcQ

Firefight
Med brask og bram gyver Firefight på med sin harde og fengande metall musikk. Musikken handlar om alt frå bedugga piratar og kjensla av å ha fått for mykje av det gode, til håpløyse og indre demonar. Dette kjem nok av at bandet består av fem veldig ulike og kreative fargeklattar frå ulike stadar i landet.
Bandet spelar ofte konsertar i Bergen, men og rundt om i landet. For dei som vil sjekke ut musikken er det fleire låtar ute på dei fleste strøymetenestar, her er link til ein av dei:
https://spoti.fi/2QvuDje

Bondegaard
Bondegaard er et prog rock band som lager sanger om de små problemene i hverdagen og synger dem så episk som mulig. Våre historier handler om en ensom bonde og hans hverdagsliv og de problemer og utfordringer som oppstår og som han innimellom overvinner. Bandet er basert i Bergen, men vi har flere anledninger reist til andre steder for å spre historien om vår modige bonde. Bandet har vært aktivt siden 2007 når vi skrev vår første låt: "Vargen er laus".
https://spoti.fi/2UcG527