HBD-2017 18-1

Heave Blood & Die

+Fretmiden + TBA


  • 12 apr.
  • CC: 120,-
  • Konsertstart: 21:45
  • Dør: 21:00
Kjøp billetter

Hulen presenterer igjen en kraftpakke av de sjeldne med en mørk juvel fra Tromsø, støttet opp av to lokale godbiter! Ta den vante turen over haugen for en av de desidert mørkeste kveldene så langt i år!

Heave Blood & Die fra Tromsø slapp i år sitt andre album «Vol II» som har blitt unisont hyllet i norsk og internasjonal presse. «Verdensklasse», «Dødsstøt mot kjedsomhet», «Et av årets album», «Flaggskip i egen sjanger»... Lista med superlativer er lang, og kvintetten har på kort tid etablert seg som et av landets mest spennende band – både på plate og live. Doom-rock-bandet har på "Vol II" utviklet sin sound og leker med sjangeroverskridelser - noe som smitter over på et svært energisk live-uttrykk. Deres unike bruk av synth, uforutsette harmonier, pedaler og lekne trommer viser godt hvordan bandet er ulikt noe du har hørt før. Med nytt album i sekken og nominasjon til den prestisjetunge Urørtfinalen på NRK P3 er Heave Blood & Die et band du må få med deg live i år!

Fretmiden er et hardtslående metalband fra Bergen. De setter sitt eget preg på deathcore-sjangeren, med innslag av progrock, og leverer en tight pakke fylt med raske riff, god driv og tunge, rytmiske breakdowns.
Fretmiden har spilt sammen i snart to år, og på den knappe tiden har de gjort seg bemerket som et knallbra liveband, spilt på det som er av klubber i Bergen og sluppet debutplate! Hør den under, se dem på Hulen 12. april!