rasfare1

Hulrom

Kanaan +  Trip Advisor +  Rasfare


  • 21 feb.
  • CC: 150,- // Student: 130,-
  • Konsertstart: 21:00
  • Dør: 21:00
Kjøp billetter

Velkommen til første utgave av Hulens nye jazzkonsept, Hulrom. Her kommer jazz til å bli presentert i forskjellige former på Hulen med jevne mellomrom. I denne første utgaven presenterer vi tre band som vi syns er spennende og passer godt til å spille hos oss, og ikke minst holder høy kvalitet.

Kanaan

Oslobandet Kanaan spiller suggererende rockejazz, med referanser til syttitalls psykedelia, krautrock og jazzimproviasjon. Gitartrioen tar i bruk hele det dynamiske spekteret fra sarte, melodiske partier til beinharde riff, en miks som virkelig kommer til sin rett i konsertformatet. Gjennom en rekke applauderte konserter over hele landet har de gjort seg bemerket som et liveband verdt å få med seg. Bandet slipper i desember sitt lenge etterlengtede debutalbum "Windborne" på danske El Paraiso Records

Trip Advisor

Trip advisor er et jazzband med veldig variert uttrykk som bunner i et ønske om å ta lytteren med på en reise i et mangfoldig musikalsk landskap. Musikken er en eksentrisk og variert som et resultat av ulike musikalske bakgrunner innad i bandet.

Trip Advisor er:

Ørjan Hammer Vollvik (trompet og elektronikk)
Simen Walle (gitar og elektronikk)
Øystein Høynes (bass)
Sigurd Steinkopf (trommer)

Rasfare

Jazz møter rock, slik fjord møter fjell, i et av de ferskeste instrumentalbandene fra Vestlandet. Rasfare leker seg med fengende gitar- og fiolinmelodier, over et solid bass- og trommekomp. Kvartetten balanserer på en fjellrygg av skjeve taktarter, spenstige soloer og utforskende rockegroove. Jazz/rock-bandet har gitt ut EPen «Fri ferdsel», men har siden den gang utvidet besetningen og jobber nå med å lage debutalbumet. Rasfare henter inspirasjon fra bratte skrenter, isblå fjorder, nedsnødde fjelloverganger og veier uten gul midtstripe.

Medlemmenes lekne tilnærming til jazzrocken gjør livekonsertene med Rasfare til en medrivende opplevelse. Besetningen gir også bandet et unikt og uvanlig uttrykk i den norske rockfloraen.

Rasfare er:

Andreas Barsnes Onarheim (el-gitar)
Jørgen Krøger Mathisen (fiolin)
Jørgen Stangeland Bach (el-bass)
Jon Bolstad (trommer)