Kelvin Fotoshoot Des 2015 Martin Litwicki-64

I AM K


  • 20 okt.
  • CC: 140,-
  • Konsertstart: 21:00
  • Dør: 21:00
Kjøp billetter

I am K er blitt spådd en lysende fremtid både av internasjonale og norske medier. Ifølge NRK P3 er de ett av fem band som kommer til å lykkes I løpet av 2017 og prestisjetunge Clash Magazine tror de kommer til å ha en “Europe wide hit record” iløpet av de neste årene. Høsten 2017 kommer debutalbummet endelig til verden.

Hard, kontant rock, melodisk pop og røff elektronika I en eklektisk blanding – I am K er

lyden av et band I 2017, virtuost og uten sjangerbregrensninger. Bandet er en enhet av fem unike musikalske personligheter som fant hverandre på universitetet i Kristiansand, Norges fremste utdanning innen pop, rock og elektronisk musikk.

Det kritikerroste bandet kan skilte med opptredener som andre band bare kan drømme om, blant annet supportjobb for selveste ZZ Top, Slottsfjellfestivalen, Spot i Danmark, Skral Festival, Måkeskrik, Norwegian Wood, m.m.

Da de slapp sin andre singel “Lights are low”, hadde deres første singel “Strobelights”, nådd 100 000 avspillinger og vært listet på Spotifys Norway Viral Top 50 med de mest delte og populære låtene i Norge. Deres andre singel “Lights are low” ble rett etter slipp en favoritt hos P3 og lå på spillelistene i 10 uker.