larmonien

Julekonsert med Larmonien


  • 06 des.
  • CC: 30/50,-
  • Konsertstart: 19:00
  • Dør: 18:00
Kun dørsalg

Musikselskabet Larmonien er et studentkorps tilhørende Universitetet i Bergen. De har spilleglede i fokus, og ønsker studenter ved alle fakulteter og studiesteder i Bergen velkommen til å slutte seg til dem. Repertoaret er vidt og variert, alt fra pop og rock til filmmusikk og folkeviser. Det kommer altså til å bli en julekonsert utenom det vanlige. Det er ikke ofte man har mulighet til å se et orkester på scenen på Hulen. Hvor mange personer tror dere vi får plass til på scenen?

Musikselskabet Larmonien ble stiftet 21. februar 1966 av en gruppe studenter i Aktive Studenters Forening. Høsten 1969 flyttet de inn i Hulen, og der ble de værende i over 25 år. Dette blir altså en ordentlig jubiluemskonsert for oss, og en fin måte å markere at vårt 50-års jubileum nærmer seg slutten.

Dørene åpner klokken 18, og konsertstart blir 19. De spiller tre sett fra 19 og utover, etterfulgt av en pause, før de går på scenen og spiller tre sett fra klokken 22. Det blir altså mulighet for å få med seg konserten tidlig, sent eller begge deler. Dette vil man ikke gå glipp av.