mojo 1

Mojo Workout og Hulen presenterer

King Khan & The Shrines / Romskip / Mads The Animal / DJs


  • 19 okt.
  • CC: 350,- // Earlybird ut august: 300,-
  • Konsertstart: 21:00
  • Dør: 20:00
Kjøp billetter

Mojo Workout er tilbake igjen! Vi har flyttet hele pakken til Hulen, snur opp ned på lokalet og presenterer en fullspekket endagsfestival med verdens feteste bands!

Denne gangen kan vi by på et band vi har siklet etter siden starten! Don’t miss out, en slik sinnsyk kveld kommer aldri igjen her i kommunen. Earlybirdpris på billetter ut august!


King Khan & The Shrines

King Khan & The Shrines har forbløffet publikum i to tiår med sin unike miks av ren old school rhythm & blues blandet med en solid resept psykedelia og vill, uhemmet rock & roll.

8-mannsorkesteret er kjent for å drive publikum av skaftet med sin psykedeliske soul revue, se for deg Roky Erickson backet av Sun Ra Arkestra eller Wilson Pickett som frontmann i The Velvet Underground. Bandets spirituelle guru King Khan er ikke kjent som den indiske James Brown for ingenting og konsertene ender som oftest i ville svetteorgier ledet av den kappekledte serimonimesteren med bratvürstmage.

“I’m out to give audiences an ‘eyegasm’ as well as an ‘eargasm’ ”

https://vimeo.com/90981891
https://vimeo.com/67150172

"I was born and raised in Montreal and spent a lot of time on the Kahnawake Mohawk Indian reservation. Much of my juvenile delinquent training came from years of tripping out there with my best friends. I began the Shrines in 1999 with the blessings from my brothers in The Spaceshits, right after we disbanded. The dream was to make something reminiscent of Sun Ra, James Brown, and Otis Redding with a hint of The Velvet Underground, Love, The Monks and about a million other influences that riddled my LSD-soaked brain at the tender age of 22".

https://www.facebook.com/kingkhanandtheshrines

“These nine ex-Berliners so hotly evoke Nuggest-era garage rock (plus horns) that a dance party is liable to bust loose anytime their album is played louder than a whisper.” – SPIN

“…if you’ve been listening to these guys since the Spaceshits…why the hell didn’t you tell anyone?!” – Pitchfork

https://open.spotify.com/playlist/1Odku7yGOdWRWTD1TctJoa

Romskip

Bergens feteste band på klubbscene igjen! Romskip har mål om å ta over melkeveien og gi den tilbake til universet. Dette har de tenkt å gjøre med sine fuzz-infiserte låter med et lite hint av flygespark-rett-i-trynet. Hittil i år har de droppet to beinharde EP-er, spilt på hovedscenen på Bergensfest og Malakof og bøffet med skipsredere og bloggnazier.

Madstheanimal

Med poesi som er både blodig rå og himmelblå, som handler like mye om knuste drømmer og bussruter, tar Madstheanimal deg med inn i sinnet til dyret som aldri lar seg temme. Og selv om englandsbåten sluttet å gå i 2005 tar Madstheanimal med seg flokken sin både en og to turer over nordsjøen og kommer tilbake med lydbilder stjålet fra utvalgte garasjer i Manchester, Sheffield og London.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Rock N Roll Discotheque

Halve festen skjer etter konsertene, og Hulen e det perfekte stedet å kjøre et fullverdig Rock n Roll dansegulv med projeksjoner, lyskastere, røykmaskiner og alt annet man forventer å se på et raveparty, bare at her får du svinge deg uhemmet til den beste musikken historien har å by på!

DJs: Novelty Sounds

Fiskekongen og Veggisen er tilbake! Etter en pause på noen år er Novelty Sounds lokket tilbake bak spakene! Duoen kan knapt kalles verken ungkarer eller spellemenn lenger, men har ikke gått glipp av noen nye låter på grunn av sin diskontinuitet: Disse gammelmodige karene spiller bare grammofonplater fra 1940 til 1971! Forvent soul, funk, calypso, garage, raritetspop og pardans!

Visuelt:

Med et så egnet lokale skulle det bare mangle at vi ikke fikk vist noen av de fantastiske visuelle arbeidene som kretser i denne kulturen. I tillegg til scenografi for lokalet som helhet, inviterer vi visuelle kunstnere til å bidra med bilder, foto, video og installasjoner som vil sette et helt unikt preg på kvelden.

Kunstnere: Antikustom

Antikustom stiller igjen med sin totalt unike og uendelige samling av kunst, design, redesign og beint frem bisarre objekter. De har samlet, restaurert og redesignet utallige objekter og prosjekter helt siden 90-tallet. De deler Mojo's interesse for hot rod-kultur, vintage design, subkulturer og generell estetikk utenfor normen. 19 oktober rigger de om den øverste hulen til den perfekte planeten for Mojo-universet. Gleder oss latterlig mye til å se ka de finner på!!!

---------------------------------------------------------------------------------------------

PRAKTISK INFORMASJON:

- 18 ÅRS ALDERSGRENSE
- Dørene åpner: 20:00
- Konsertstart: 21:00
- Billetter: Earlybird 300 kr inkl avgift
Fra 1 september 350 kr inkl avgift

Festivalen er tilgjengelig for rullestolbrukere.

Festivalen arrangeres i samarbeid med:
Hoggorm, Back to Beat Records, Antikustom

Arrangementet støttes av Kulturrådet og Bergen kommune