mojo

Mojo Workout presenterer

MOJO Festival


  • 08 mars
  • CC: ,-
  • Konsertstart: 21:00
  • Dør: 20:00
Kjøp billetter

WE'RE BACK!! I perioden 2011 – 2015 arrangerte MOJO WORKOUT over 40 fester og 3 festivaler med over 70 internasjonale band, side om side med lokale helter og oppadstormende nykommere. Fredag 8 Mars 2019 relanseres MOJO med en utvidet kunstnerisk og konseptuell profil. Vi flytter hele pakken til Hulen, snur opp ned på lokalet og presenterer en fullspekket totalpakke med alt Rock n Roll kultur har å by på!


PROGRAM (utvides og oppdateres underveis):

LIVE!

The Cavemen (New Zealand)

The Cavemen må være de mest halsbrekkende hedonistiske Rock n Roll ekstremistene vi har sett på denne siden av milleniumet! De siste årene har de fullstendig endevendt Europa, Mexico, Brazil og USA til stormende jubel og sjokkblandet fryd. Alle vil ha sin bit av bandet og gjetordene sprer seg som en skogbrann ute av kontroll. Mojo tok turen til Berlin for å oppleve fenomenet med egne øyne og ører, og booket bandet på stedet! Den perfekte headlineren for å eksplodere konsertåret 2019 i gang.

I løpet av 3 ekstremt effektive konsertår har bandet også spyttet ut tre full-lengdere og en håndfull 7 tommere med herlig kompromissløs Punk og Rock n Roll. I anmeldelsene trekkes det frem referanser som strekker seg fra: The Germs, Stooges og The Cramps til Elvis og Chuck Berry. Spill Magazine sier om siste platen at: "Nuke Earth, will hopefully influence the direction of punk for the next decade, whether you like it or not!" Vi er enige og i ekstase over å endelig få dette bandet til Bergen!

https://www.youtube.com/watch?v=xjMVl4bB9Yc

https://www.facebook.com/thecavemennz/


The Stompin Riffraffs (Japan)

Når det kommer til liveshow ligger Japan fire hestehoder foran alle andre. The Stompin Riffraffs bygger oppunder den tradisjonen så til de grader. Siden sin start i 2006 har de sprutet adrenalin og brent gjennom undergrunnen på et hjul i svingene. De oser av ekstase på scenen og leverer den typen 50 talls rockabilly som har rast gjennom 6 tiår med garagerock og punk, og ranet med seg alt den ønsket på veien.

Bandet består av en ekstraordinær trio av damer på bass, trommer, orgel og theremin og en hemningsløs mann i front med 50/50 fokus på gitar/vokal og akrobatisk sceneopptreden. De kler seg for anledningen, og anledningen er Fest med stor F. Se opp for en konsertopplevelse som blir vanskelig å glemme, og et band som hvisker ut alle grenser mellom utøver og betrakter. Når Stompin Riffraffs spiller blir hele lokalet rockestjerner! Dette bandet har vi hatt i kikkerten i årevis og ENDELIG gjester de Norge for første gang!

https://www.youtube.com/watch?v=Dz54y1sVpMQ

https://www.facebook.com/stompin.riffraffs.official/


The Scumbugs

Kortreist galskap fra den Bergenske punk og garagerock scenen! The Scumbugs spiller "buzzfueled insect riot rock and roll!" Dvs: 5 menn i fluemasker hamrer ut skamtight skrangel så smittsom at det klør i rockebeina fra første tone. Fengende, skitten, dansbar musikk presentert i et energisk sceneshow som oser av lowbrow DIY-kultur.

Siden sin start i 2012 har The Scumbugs rettet blikket utover og spilt opp til fest i England, Spania, Tyskland, Sverige, Danmark, Nederland m.m. I 2015 gav bandet ut LP’en “Bugging Out with…” på tyske Screaming Apple Records. Platen (som kun finnes på vinyl) solgte fort ut og ble årets bestselger. 8 Mars gjør de en sjelden konsert på hjemmebane før de flyr avgårde for å spille Wild Weekend festivalen på Mallorca. Møt opp tidlig, og få med deg de lokale heltene i intet mindre enn storform!

https://www.youtube.com/watch?v=nXZS92S_mGE

https://www.facebook.com/thescumbugs/


ROCK N ROLL DISCOTEQUE

Halve festen skjer etter konsertene, og Hulen e det perfekte stedet å kjøre et fullverdig Rock n Roll discoteque med projeksjoner, lyskastere, røykmaskiner og alt annet man forventer å se på et raveparty, bare at denne gangen får du svinge deg uhemmet til den beste musikken Rock n Roll historien har å by på.

DJ'ER: TBA


VISUELT

Med et så egnet lokale skulle det bare mangle at vi ikke fikk vist noen av de fantastiske visuelle arbeidene som kretser i denne kulturen. I tillegg til scenografi for lokalet som helhet, inviterer vi visuelle kunstnere til å bidra med bilder, foto, video og installasjoner som vil sette et helt unikt preg på kvelden.

KUNSTNERE: TBA

Festivalen er tilgjengelig for rullestolbrukere.

Festivalen arrangeres i samarbeid med:
Hoggorm, Back to Beat Records, Antikustom

Arrangementet støttes av Norsk Kulturråd.