NTP FB

No Tomorrow's Party


  • 02 feb.
  • CC: 150,-
  • Konsertstart: 20:30
  • Dør: 20:00
Kjøp billetter

No Tomorrow’s Party er en minifestival sentrert rundt mørk og bråkete musikk. Søk ly fra slaps, vannrett regnvær, klimakrise og stormannsgale verdensleder på byen kuleste, og SIKRESTE, spillested, Hulen. Pakk deg inn i ei dyne av massiv lyd og glem alt utenfor. De vil være to scener, hovedscenen og en mindre scene ved den øverste baren.

Få med deg 7 konserter til den latterlige sum av 150 kr!
Det er mye decibel pr krone!

PROGRAM:

NOXAGT
Stavanger-bandet Noxagt ble startet som et soloprosjekt av Kjetil Brandsal i 1999, og ble til band i 2001, og er kanskje landets mest legendariske og kompromissløse støyrockband. Bandet er bl.a eneste norske band som har gjort en Peel Session med BBC-legenden John Peel. Bandets siste album «Brutale» fra 2014 var bandets første med John Hegre på gitar og er og kanskje bandets mest intense utgivelse til nå. Dette blir også første gang Noxagt spiller i Bergen siden 2013.

SOLSTORM
Solstorm kombinerer tunge riff med støy-vegger, såre melodier og lange instrumentalpartier. I 2019 er det 10 år siden de kom sammen som band, dog var bandet ikke særlig aktivt i noen år inni midten der. Etter comebacket i 2017 har bandet fått som vane å dra med seg ekstra musikere opp på scenen, både som vikarer og ekstra mannskap. Under No Tomorrow’s Party kjører de på med en «Solstorm Allstars» og har med seg så mange medlemmer som mulig, det blir også spilt flett ny musikk for anledningen!

ESPEN SOLHEIM
Ekte Norske Psykotropiske Droner. Drøm deg vekk i meditative jordskjelv fra Stavangers lune avkrok.

OILSKIN
Oilskin er det nihilistiske og sleazy sideprosjekt til Linn og Vidar fra Deathcrush. Istedenfor sistnevntes dekonstruering av rock får vi med dette prosjektet en haug med hjemmelagde synther og generelle duppeditter som lager tung og dronete industriell ambient med rytmer fra en klubb på «bad trip» og vokal som setter både deg og skapet ditt på plass.

ASHOWA:
Ashowa spiller tung, suggerende og energisk metall med melodiøse partier. Ashowa ble stiftet i 2005, og har siden den gang spilt en rekke konserter i inn og utland. Ashowa slapp debutalbumet Neon Sun i 2018 og dette er den første sjangsen til å få servert låtene live. Det vil bli en kveld du sent kommer til å glemme!

UNDERTEGNEDE:
Nytt spennende prosjekt fra Oslos eksperimentelle undergrunn med Sten Ove Toft og Silje Huleboer.
Mer info kommer.

OLD BELIEVERS:
Old Believers ble startet av Espen Lund(trompet, elektronikk) og Bjørn Ognøy(gitarer, loops) sent i 2017 når deres forrige band, Yuma Sun, ble lagt på hylla, med et ønske om å fokusere med mørkere og mer eksperimentell musikk. Rimelig kjapt ble Jard Hole(Línt, Shaman Elephant) med på trommer og powertrio var et faktum. Bandet kombinerer improvisasjon og mørke lydlandskap, med frekke støyrock-riff og svevende postrock-partier. I løpet av sitt første år som band har Old Believers spilt sammen med band som Bismarck, Håvard Volden(Moon Relay, Jenny Hval) og Årabrot. De har også vært med på konsertserien «Audioglimt» og improvisert musikk til «Alice» av Jan Svankmajer.