HeaderForTheNight

Pur Puré + Killer Kid Mozart


  • 08 nov.
  • CC: 150,- studentpris: 120,-
  • Konsertstart: 21:00
  • Dør: 21:00
Kjøp billetter

8. November tar bandene Pur Puré (Stavanger) og Killer Kid Mozart (Oslo) turen til Bergen og Hulen for å gi bergenspublikummet en kveld med herlig gitardrevet indie-rock. Bergen er første stopp i deres 3-dagers turné som går videre til Haugesund og Stavanger i dagene som kommer. Begge band har blitt kåret til ukas urørt og har spilt flere konserter i andre norske byer, både klubbkonserter og festivaler. Nå er bandene klare for å vise fersk og ung indie med det som blir begge bands første konsert i Bergen.

Pur Puré

Pur Puré er en indierock-duo fra Stavanger som leverer poplåter dynket i gitarstøy og hardtslående trommer. Duoen legger fokus på dynamikk og energi i sine konserter, og beveger seg fra rolige øyeblikk til massive og støyende avslutninger. Tidligere har de spilt på festivaler som 100dagar og Musikkfest Stavanger, og spilt support for bl.a Silja Sol, Frode Johannessen og PAWS (UK). Høsten 2017 ble de kåret til «Ukas urørt» av Nrk P3 med låten deres «If You Want To Talk» . Duoen har gitt ut en EP, og jobber for tiden med utgivelser som slippes i høst og i 2019.

Killer Kid Mozart

Den norske indierockens redningsmenn er fra Elverum og kaller seg Killer Kid Mozart. Med solide riff og nådeløse soloer spiller den nå Oslo-baserte kvartetten musikk med tydelige referanser til den amerikanske indie og punk-scenen. Samtidig lar de seg også inspirere av drivet og meloditeften til nyere band som Cloud Nothings og Japandroids. Bandet gjorde jeg først bemerket i 2016 med singelene Crash Report og Closure som ga dem både radiolisting, festivalopptredener og tittelen ukas urørt. Singelen "For the night" utkommer 19. oktober og er første singel fra bandets kommende debutplate.