Sedansored-Logo

Sedansored, Firefight & Kalfar


  • 10 mai
  • CC: 120,-
  • Konsertstart: 21:00
  • Dør: 21:00
Kjøp billetter

Hulen har vært vugge for lokal rock'n'roll i lange tider og den 10. mai gjester vi tre lokale navn for å markere dette slik vi har gjort mang en gang før! Ta turen og la murpussen drysse over deg og la øregangene få kjørt seg!

Kalfar er et hardtslående rockeband fra Bergen hvor mixen av 80-tallsinnspirert hardrock og 90-talls grunge blir brygget om til hjemmebrent vin i seilene for de som trenger festutblåsninger uten sikkerhetsbelte og knallhardt trøkk. Bandets første album 20% From Perfection ble sluppet i 2015 fulgt av Going to Hell i 2017. Fra 2015 til idag har bandet spilt på kjente venues i Bergen, Stavanger og Oslo, inkludert blant andre Verftet, Garage, Inside, Sjøhusene og Gamla. Våren 2018 drar bandet til Los Angeles for sin så langt største konsert på legendariske Whisky a Go Go, de kommer også til Hulen den 10. mai!

Firefight er et metallband i den alternative sjangeren. Det vil si at vi spiller alt i fra groove metall til de tyngre sjangrene. Det siste året har vi spilt på Garage og Inside Rock Café, men nå kommer vi endelig til Hulen for å riste grunnen! Riffene er harde, trommene tunge og skrikene høye, resultatet er Firefight!

Grunge-bandet Sedansored fra undergrunnen i Bergen baserer seg på energien fra 90-talls helter som Nirvana, Alice In Chains, Pearl Jam, Soundgarden og the Stone Temple Pilots. De ferdigstiller i disse dager sitt debutalbum og lover ny musikk veldig snart!