Bilde-horisontalt

Shan + Anrea Niane


  • 30 mars
  • CC: 120,-
  • Konsertstart: 21:00
  • Dør: 21:00
Kjøp billetter

Den 27. mars drar de to sørlandsbaserte bandene Shan og Andrea Niane ut på norgesturné. Reisen starter på Cafe Sting i Stavanger og slutter på Håndverkeren i Kristiansand, og den 30. mars legges turen til Hulen i Bergen. I løpet av turen skal bandene også spille på blant annet Kroa i Bø, Studentersamfundet i Trondheim og Herr Nilsen i Oslo, samt mange flere stopp på veien.

Både Shan og Andrea Niane har sitt utgangspunkt fra rytmisk institutt på Universitetet i Agder, hvor samtlige av medlemmene fullfører sin master- og bachelorgrad. I 2014 fant medlemmene i Shan hverandre og står i dag igjen med et sjangerbredt repertoar sterkt preget av hvert av enkeltindividenes personlige sound. Med sterke tekster og gripende musikk går Shan inn for å gi publikum og seg selv overbevisende konsertopplevelser.

Gruppen er aktuell med sitt kommende debutalbum ”Confessions” og slipper i forkant av turnéen singelen ”Stay” på digitale strømmetjenester. Andrea Niane er en vokalist og låtskriver som befinner seg i et spennende pop/soul-landskap. Andrea er tidligere kjent fra visepop-trioen Ask, et av de mest omtalte bandene i sør-norsk presse. Andrea har med Ask opptrådt på en rekke prestisjefylte scener i løpet av karrieren og har bl.a. gitt ut albumet ”Blinded” i 2016 som høstet mange gode tilbakemeldinger. Niane legger endelig ut på sin aller først turné under eget navn.

Shan består av:
Emilie Bjørnstad // vokal
Johan Jenssen Bakken // tangent

Øyvind Hovde // gitar

Ørjan Lægreid //bass

Marius Trøan Hansen // trommerAnrea Niane består av:

Andrea Niane Ettestøl // vokal

Bruno Gagro // tangent

Øystein Aadland // keyboard

Ørjan Lægreid // bass

Marius Trøan Hansen // trommer