Skjermbilde-2017-06-15-kl.-14.49.18

Sondre Lerche


  • 17 nov.
  • CC: 290,-
  • Konsertstart: 21:00
  • Dør: 21:00
Kjøp billetter

Sondre Lerche til Hulen!

De siste årene har Sondre Lerche levert et par bemerkelsesverdige album, som har fått fantastisk mottagelse av både fans og anmeldere i og utenfor Norge.

Det siste albumet, Pleasure, ble av Morgenbladets anmelder beskrevet som "den mest nyskapende norske popproduksjonen som har truffet platespilleren på lang tid", og har mottatt de mest entusiastiske anmeldelsene så langt i Lerches allerede omfattende karriere.

Sondre og hans usedvanlig fleksible og dynamiske band har nylig tilbakelagt en storslagen Pleasure turné som har tatt turen innom over 40 spillesteder i Norge og like mange i USA, Europa og Japan. Det er altså et topptrent band som runder av Pleasure-året på Hulen i november.

Løftet om å skape fest i hver eneste by og bygd, og å forandre ethvert rom de spiller i til en mørk, svett kjeller er innfridd, og konsertanmeldelsene har vært entusiastiske og henførte hele veien.

Få kan måle seg med Lerche når det gjelder sceneenergi og tilstedeværelse, og med de nye låtene fra ”Please” og ”Pleasure” i raus miks med eldre perler er han i sitt livs form som sceneartist, kunstner og entertainer.