tr 3

Torsdagsrock

Munnhugger +  Øde +  Reaching Summit


  • 23 mai
  • CC: 50,-
  • Konsertstart: 21:30
  • Dør: 21:00
Kun dørsalg

I et halvt århundre har Hulen vært en arena i Bergen for unge musikere å vise seg frem. Her kan de komme og feile, seire, skrike, og prøve seg. Både som oppvarmingsband for større band, men kanskje enda viktigere: TORSDAGSROCK!

I fjerde utgave i jubileumsåret vårt får vi besøk av Munnhugger, Øde og Reaching Summit!

Munnhugger

Et lydbilde med stor variasjon fra sang til sang som et veritabelt smørgåsbord av metall, pønk, stoner og grønsj med litt folketoner her og der. Dekket med politiske og filosofiske tekster som både synges og skrikes på norsk er noe av det en kan forvente seg når Munnhugger går på scenen og lager lyd.

Øde

Introvert rock.

5 april ble Ødes første album, Landskap, sluppet. Et rent instrumentalt album. Bandet består av musikere med opphav i alt fra ekstrem metal til indiepop, noe som tydelig kommer fram i bandets komposisjoner. Bandet beskriver musikken sin som introvert rock. Med en blanding av postrock, progrock og psykedelia skaper bandet stemning som går fra ensomhet, melankoli og varme til vrede, kulde og harme.

Reaching Summit

Leveranse av lydvegg og tinnitus.

I pakken er det inkludert utslitte gitarstrenger og bassriff som setter i gang hjerteflimmer. Dette blir innpakka i politiske skråblikk lagt fram gjennom skjærande vokal. Vedlagt får du svidde amper og irriterande sanger på hjerna. Vi lover hurtig leveranse med ein brennande iver.