Skjermbilde-2017-03-13-kl.-13.03.01

Torsdagsrock // Venner, Luli, Wingsuits

VENNER +  Luli +  Wingsuits


  • 23 mars
  • CC: 50 ,-
  • Konsertstart: 21:00
  • Dør: 21:00
Kun dørsalg

VENNER

Har du ingen Venner? Synd for deg. Nå har du sjansen. Enten du er arbeidsledig og bruker dagene på å telle fliser på baderomsgulvet, eller jobben din går ut på å prøve å la være å kvele alle kundene dine med de jævla plastposene, kan det være godt å ha noen Venner å prate med – selv om de kanskje ikke har svaret på alt. Trondheimsbandet ”Venner” har i løpet av det siste året dukket opp på mange små og store scener i Trondheims regionen. Kanskje du husker dem som et av bandene som ble utvalgt til å hedre The Aller Værste på Byscenen? Eller fra den utsolgte albumreleasen på Sukkerhuset, eller da de gikk ut av Ladehammerslaget som seiersherrer? Venners intense og mystiske konsertopplevelser har allerede rukket å bli snakkis i trønderhovedstaden. I høst har verden fått høre den populære låta Naboen, og våren 2017 slipper de atter to nye singler før de reiser på turné på Norgesturné. Strømmetjenesten Spotify sammenligner Venner med artister som Emile the Duke, Motorpsycho, Kråkesølv, Stein Torleiv Bjella og No. 4.

”(...) det var vanskelig å forutse hva jeg hadde i vente, men jeg ble regelrett slått i bakken av hvor ufattelig bra det var. Det var rå energi, nifs stemning, høyt volum og sinnsykt fet musikk.” – Dusken.no

«Venner er komplekst, drivende, rart, og jævlig tøft!» – Chris Erichsen, The Aller Værste

Vennene er:

 Sofie Retterstøl Olaisen på vokal (Grimstad)

 Viktor Olsen Kristensen på trommer (Namsos)

 Odin Grimstad Skjærseth på synthesizere og andre tangenter (Trondheim)

 Kristian Lesjø på den elektriske gitaren (Lillehammer)

 Lars Ole Okstad på den elektriske bassgitaren (Namsos)

Luli

Etter 10 år som trommeslager i det kritikerroste bandet Frk. Fryd har Julie gitt ut sine første singler «Lukka Øynene» og «Ingen Smerte,» produsert av Yngve Andersen (Blood Command), som har fått gode tilbakemeldinger og P3-listing. Nå er hun i studio med Bjarte Lund Rolland (Kvelertak).

Musikken er indie-pop med dansbare rytmer og melodiøse tekstlinjer på stavangersk.

Wingsuits

Wingsuits er et indiepoprock-band fra Trondheim. Bandet er kjent for sin energi og utstråling på scenen og skriver låter som treffer et bredt publikum.

Til tross for at bandet bare har eksistert i ett år har de spilt flere stappfulle konserter i Trondheim. Deres første singel, "Suit Me", har alene fått over 200 000 lytt på Spotify og lå flere uker på lista "Viral Norway top 50". De har også blitt spilt på P3's Urørtsending og tre av låtene er anbefalt av urørtredaksjonen.

Konserten på Hulen i Bergen blir deres første ordentlige konsert i byen og en konsert du ikke vil gå glipp av!