vd

Violent Disco! m/ Arthur (Hard Wax), Anders G, Bjørn Torske


  • 30 mars
  • CC: 100,-
  • Konsertstart: 21:00
  • Dør: 21:00
Kun dørsalg

Velkommen til Violent Disco, hvor DJene spiller musikk høyt gjennom store høyttalere, slik at alle i rommet kan høre det samme samtidig.

Denne gangen blir det nok en fest du ikke vil gå glipp av, så det anbefales å komme tidlig. Slipp køen og bli med på hele trippen!

Bjørn Torske, Olav Eggestøl og Trym Søvdsnes er som vanlig på plass, denne gang med noen ekstra spesielle gjester vi er stolte av å presentere:

Arthur er en Berlin-basert DJ og mannen som kuraterer dub-seksjonen på selveste Hard Wax hvor han også jobber, byens kanskje eldste og mest kjente platebutikk. Ut fra flyten på kvelden kan han strekke seg over og sette sammen et bredt spekter av subtile lyder, fra interkontinental house til andre, dype typer rytmebasert elektronisk dansemusikk, inspirert av sine røtter i disco og dub.

Sjekk han ut selv:
https://soundcloud.com/arthurrieger
https://www.discogs.com/de/artist/6652712-Arthur-60

Anders G er et navn mange sikkert kjenner til, en seriøs pådriver innen klubbmiljøet både i og utenfor Bergen. En real musikkentusiast med et stort repertoir, denne kvelden tar han et dypdykk i B-sidenes univers og utforsker låter som har hatt en tendens til å bli overhørt/ignorert. Alt kan skje!

Vi inviterer til hele 6 svimlende timer inni fjellet med denne gjengen, sammen tar de deg med på en reise gjennom merkelig og fantastisk klubbmusikk i alle varianter. Her blir det mulighet for å både miste og finne seg selv i lydene….