19466715 10155586913380992 6983907236694658144 o

Vulture Industries

+SKAAR + Devar


  • 22 sep.
  • CC: 195,-
  • Konsertstart: 21:00
  • Dør: 21:00
Kjøp billetter

Vulture Industries slipper sitt fjerde studioalbum «Stranger Times» 22 september. Platen viderefører bandets mørke, progressive og unike uttrykk fra kritikerroste «The Tower», og byr på en reise som spenner fra det sarte til det massive. Alt bundet sammen i bandets særegne sound og bisarre univers. Bergensbandet har jobbet seg opp et solid konsertrykte og med ca 150 konserter bak seg har de turnert over det meste av Europa. Blant senere tids konsertanmeldelser her hjemme kan vi trekke frem Gaffa.no med følgende beskrivelse "...bandet trøkker i gang og Nilsen (bandets vokalist) entrer scenen som en gal sirkusdirektør eller forrykt skuespiller fra en ekspresjonistisk skrekkfilm på 1920-tallet. Det funker som bare faen!". Musikknyheter.no avsluttet sin anmeldelse med "Fantastisk konsert!" til 9 av 10 mulige poeng .Både på scene og på plate blir Vulture Industries teatralske og mørke tilnærming til progressiv metal trukket frem og referanser går gjerne til Tyske skrekkfilmer fra 1920 tallet, Tim Burton og Tom Waits, såvel som til musikalsk mer nærliggende artister som Faith No More, Arcturus, Mr. Bungle, Devin Townsend og The Cult. Med nytt album i bagasjen går Vulture Industries mot merkelige tider.


SKAAR

SKAAR spiller progressiv, eklektisk rock med en sterk og rørende vokal, og inkluderer elementer fra jazz, metal og pop. Dette skaper en fortryllende stemning på scenen, og musikken gir deg et kick som gjør at du venter spent på mer.

Den 22. september slipper Bergensbandet singelen ”Two of Us”. Denne åtte minutters lange eteriske låten ble spilt inn med selveste Sylvia Massy bak spakene, en amerikansk produsent som har jobbet med Tool, Johnny Cash, Prince og Melvins, for å nevne noen få. Låten er mastret av Iver Sandøy fra Duper Studio i Bergen.

Gjør deg klar til en transcendental reise i SKAARs musikalske univers!


DEVAR

Devar er et Bergensk metallband med røtter i både ekstrem- og avant-gardemetal, med hang til lett progressive tendenser.
Bandet gir nå ut "Mausoleum", sitt første album på 8 år, og feirer dette med å varme opp for sine like albumaktuelle frender i Vulture Industries.
Dette blir en meget eksklusiv konsert - Den første i Bergen på 10 år, og også den eneste her i 2017.

To singler er er sluppet så langt:
House of Bones: https://youtu.be/jJxgwkN7wkA / https://open.spotify.com/album/2hHITzAr8OQCKoDBoZFrrH
Mausoleum: http://phonofile.link/devar-mausoleum-single / https://open.spotify.com/album/4ZOtDx6lyMlfzqFu5lvKTL

Albumet gis ut av Gymnocal Industries på CD, dobbel vinyl og digitalt 29/9 - men det blir selvfølgelig tilsalgs på konserten.